Maak kennis met Polak, Horta en Mallet!

Sinds kort hebben we weer drie nieuwe modellen met een unieke vlakverdeling toegevoegd. Net als de eerdere modellen, hebben deze vlakverdelingen de naam van een bekende architect. Zo benadrukken we het karakteristieke van onze stalen deuren. In dit artikel introduceren we onze nieuwe modellen: Polak, Horta en Mallet!

Polak

Polak was een alleskunner en beheerste vele bouwstijlen. Wat hem uniek maakte, was zijn enorme materialenkennis en zijn vermogen om stijlen en materialen feilloos te combineren. Onze 3-vlaks verdeling met een vlak leer past bij de stijl van Polak.

Horta

Horta was een vooruitstrevende Belgische architect en vertegenwoordiger van de Art Nouveau. Hij was vernieuwend en zijn ontwerpen kenmerkten zich door het vele licht. Horta creëerde een gevoel van ruimte dat ongeëvenaard is, wat perfect past bij deze vlakverdeling.

Mallet

Mallet-Stevens was een Franse architect. Onze vlakverdeling doet denken aan één van de bekendste ontwerpen van Mallet: de villa Cavrois. Dit modernistische gebouw is een unieke combinatie van kubistische en ronde vormen.

Stel zelf uw stalen deur samen

Een belangrijke keuze bij het samenstellen van uw stalen deur is de vlakverdeling van de deur. U heeft een ruime keuze in vlakverdelingen, afhankelijk van uw smaak. Elke soort vlakverdeling heeft zijn eigen invloed op de uitstraling van een ruimte. In onze showroom kunt u alle modellen vlakverdeling bekijken. Naast de getoonde modellen kunnen we ook maatwerk leveren met een unieke asymmetrische vlakverdeling of bijvoorbeeld met diagonale lijnen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.