Schitterende stalen deuren in luxe villa

In deze exclusieve villa in Naarden hebben we diverse prachtige stalen deuren geplaatst in de gehele villa. Zowel op de vide, in de kledingkast, de keuken, het eetgedeelte, de fitnessruimte, de garage en de woonkamer schitteren onze stalen taatsdeuren. Er is daarbij gekozen voor onze elegante en rustige Rohe vlakverdeling. Hierdoor is er een eenheid die aansluit bij de stijlvolle en luxueuze ruimtes. We laten u het eindresultaat dan ook graag zien!

Tijdloos, elegant en modern: zo valt deze villa in een notendop te omschrijven. Onze exclusieve stalen deuren waarborgen de verbinding tussen de ruimtes. Zo hebben we allereerst een stalen taatsdeur met twee vaste zijpanelen op de bovenverdieping geplaatst. Uniek aan deze deur is dat het zijpaneel volledig aansluit op de balustrade. Ook hebben we een prachtig vast paneel geplaatst in de walk-in closet. Als kers op de taart plaatsten we ook stalen deuren in de woonkeuken, de fitnessruimte en de garage.

Meer weten?

Geïnspireerd geraakt door onze stalen deuren in deze luxe villa? Wij helpen u graag! Kom gerust langs in onze showroom in Veenendaal, waarin u onze stalen deuren kunt bekijken, of daag ons uit met een uniek idee.

Specificaties

Rank profiel

DRM-P10

Hoekgreep

DRM-G3

Rohe

1 vlaks