Witte stalen deuren: uniek en verfrissend

Wist u dat het mogelijk is om uw stalen deuren te voorzien van een kleur naar keuze? Naast onze zwarte stalen deuren zien we de laatste tijd dat ook witte stalen deuren erg gewild zijn. En wij begrijpen wel waarom! Een prachtig voorbeeld van witte deuren ziet u in deze stijlvolle woning in Vinkeveen. Hier plaatsten we stalen deuren en panelen met een witte poedercoating. Ook hebben de bewoners gekozen voor stalen deuren met lederen panelen.

Tussen de hal en de open living hebben we allereerst een witte stalen taatsdeur geplaatst met daarnaast twee vast panelen. De handgreep van Osiris Hertman creëert eenheid. De stalen deuren geven een fijn evenwicht aan de diepe kleuren in de woonkamer en de keuken. De deuren met panelen zorgen voor een scheiding tussen de ruimtes, maar bewaken wel het open gevoel.

Meer weten?

We werken onze stalen deuren altijd af met een poedercoating. Dit maakt onze stalen deuren duurzaam én maakt het mogelijk om uw stalen deuren van iedere gewenste kleur te voorzien. Stalen deuren kunnen we namelijk in elke RAL-kleur poedercoaten. De kleuropties voor stalen deuren zijn dus eindeloos! Wij helpen u graag! Kom gerust langs in onze showroom in Veenendaal, waarin u onze stalen deuren kunt bewonderen, of daag ons uit met een uniek idee.

Specificaties

Rank profiel

DRM-P10

Osiris Hertman

DRM-G4

Mendelsohn

2 vlaks