Kleuropties voor stalen deuren?

U maakt dagelijk gebruik van uw deuren. Ze zijn niet weg te denken uit het interieur, net als meubels. Dus waarom zouden ze niet mogen opvallen? De mogelijkheden van stalen deuren zijn eindeloos, zo ook met de kleuren.

Zwarte en witte stalen deuren

Tot nu toe kiest men bij onze stalen deuren vaak voor zwart- en wittinten. Vooral zwartgrijs (RAL 7021) of gitzwart (RAL 9005) vallen in de smaak. Toch zien we steeds vaker dat er wordt gekozen voor een andere kleur. Zo zijn onze witte stalen deuren de laatste tijd ook erg populair. Eerder in dit magazine zag u al het project in Vinkeveen.

RAL-kleuren

Wij kunnen onze stalen deuren in elke RAL-kleur poedercoaten. Het klassieke RAL-palet bestaat uit 210 kleuren. Er zijn echter ook leveranciers die met andere kleursystemen poedercoaten, zoals die van Sablè. Smaakvol schakerende kleurtinten met een subtiele textuur. Of nog iets heel anders: een transparante coating, waardoor het staal zichtbaar blijft. Kunt u nagaan wat de mogelijkheden zijn?

Stalen deuren in huisstijl

Stelt u eens voor dat alle deuren van kantoor bij de kleuren van uw huisstijl passen. Dat zal een persoonlijke tint toevoegen aan de ruimtes, niet? Deuren van glas met gekleurde stalen frames daarentegen voegen iets toe aan het interieur. Dat zal bezoekers direct opvallen. Bent u benieuwd naar de kleuropties voor uw stalen deuren? Neem gauw contact met ons op, we helpen u graag verder.