Stijlvol, tijdloos
en onderhoudsvrij

Stalen taatsdeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur. Een stalen taatsdeur is een bijzondere deur die naar beide zijden kan openen. Zeer praktisch bij het in- en uitlopen van de ruimte. Onze stalen taatsdeuren zijn erg geliefd bij onze klanten. Maar, wat maakt onze taatsdeuren nou zo uniek?

Exclusief taatsmechanisme

De Rooy Metaaldesign is officieel partner van FritsJurgens. Daarom zijn onze taatsdeuren voorzien van het FritsJurgens draaimechanisme. Dit systeem is ontworpen om lang van te genieten: stijlvol, tijdloos en onderhoudsvrij.  Daarmee past FritsJurgens perfect bij ons en onze stalen deuren.

Scharnierpunten
in de deur

Traditionele taatsscharnieren bevinden zich in de vloer. In plaats daarvan bevindt FritsJurgens’ scharnier zich in de deur. Voor het FritsJurgens systeem is slechts een klein rond plaatje nodig. Eén in de vloer en één in het plafond. Nauwelijks zichtbaar.

Onderhoudsvrij

FritsJurgens’ innovatieve taatsscharnieren zijn onderhoudsvrij. Doordat ze uit een gesloten systeem bestaan, kan er kan geen vuil of water in komen. Dát is klasse. Die hang naar perfectie sluit naadloos aan bij ons streven naar kwaliteit.

Jarenlang plezier

Van het taatssysteem heb je jarenlang plezier. Niet alleen op papier, ze hebben het werkelijk getest: de scharnieren kunnen een miljoen keer open en dicht. Dat komt overeen met 136 jaar intensief gebruik.

Overal toepasbaar

Ideaal aan deze taatsscharnieren is ook dat we ze eenvoudig in bestaande bouw kunnen toepassen. En doordat het ronde vloerplaatje maar 8mm diep gemonteerd wordt, zijn de taatsdeuren uitstekend te combineren met vloerverwarming.