Stalen deuren bij
Aalberts Bouw in Loosdrecht

In dit stijlvolle kantoor van Aalberts Bouw in Loosdrecht plaatsten wij dubbele en enkele stalen taatsdeuren. Het kantoor van dit bouwbedrijf bestaat uit frisse en inspirerende werkplekken. Over elk detail is nagedacht. Onze stalen taatsdeuren dragen zeker bij aan een prettige werkplek. De rustige Mendelsohn-vlakverdeling in combinatie met de strakke hoekgreep (DRM-G3) creëert een prachtig eindresultaat. De stalen deuren zijn afgewerkt met een gitzwarte fijnstructuur poedercoating (RAL 9005).

Al onze taatsdeuren zijn voorzien van het draaimechanisme van FritsJurgens. Dit draaimechanisme maakt dat de taatsdeuren met een perfecte beweging dichtgaan: moeiteloos én elegant. Door de speciale dempers die naadloos samenwerken, sluiten onze taatsdeuren in één vloeiende beweging. Geen wiebelende deuren, maar stalen deuren die perfect dichtvallen. De taatsdeuren zijn voorzien van soft-close, waardoor de deuren op subtiele wijze afremmen en geluidloos dichtvallen. In de video hieronder ziet u hoe de soft-close werkt.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze betrouwbare stalen taatsdeuren? Of wilt u kennis maken met stalen schuifdeuren of stalen scharnierdeuren? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, waarin u onze stalen deuren kunt komen bewonderen. Plan eenvoudig een afspraak in via onze website of stel direct zelf de deuren samen.


Specificaties

Specificaties

Rank profiel

DRM-P10

Hoekgreep

DRM-G3

Mendelsohn

2-vlaks

Taats

FritsJurgens