Stalen taatsdeuren
in Ederveen

Stalen deuren in Ederveen

In deze landelijke woning in Ederveen worden natuurlijke materialen als hout en steen gecombineerd met onze prachtige stalen binnendeuren. De stalen deuren zorgen voor een afsluiting tussen de hal, de eetkamer en de woonkamer. Hierdoor wordt het daglicht in de woning verdeeld en profiteert iedere ruimte van natuurlijk licht. Dat geeft de woning een open en sfeervol karakter. De bewoners hebben gekozen voor de 4-vlaks asymmetrische vlakverdeling Cuypers.

FritsJurgens taatsmechanisme

Door gebruik te maken van een zwart rozet van de taatsdeur, valt het taatsmechanisme nóg minder op. De reden waarom wij enkel met het taatsmechanisme van FritsJurgens werken is de kwaliteit. Niet alleen het draaimechanisme werkt perfect, maar ook de afwerking is subliem. Het FritsJurgens taatsmechanisme is namelijk ontworpen zodat u eigenlijk niets van het mechanisme ziet. Daarnaast zit het draaimechanisme in de deur, waardoor er geen grote gaten in de vloer nodig zijn. Hierdoor blijven de stalen deuren dé eyecatcher.

Geïnspireerd geraakt?

Bij De Rooy kunt u zelf uw stalen deuren samenstellen. Geen standaard deuren, maar maatwerk, precies zoals u de deuren wilt. U heeft de keuze uit het type deur, de draaimechanismen, vlakverdelingen, profielen, kleur én deurbeslag. Creativiteit kent geen grenzen! Via onze stalen deuren tool stelt u zelf uw stalen deur samen. Ook knt u langskomen in onze showroom om de deuren zelf te ervaren.

Specificaties

Specificaties

Rank profiel

DRM-P10

Hoekgreep

DRM-G3

Taats

FritsJurgens