Stalen deuren en trapleuning
in prachtige villa in Zeist

Stalen deuren in Zeist

In deze luxe villa in Zeist hebben we een aantal maatwerk taats- en schuifdeuren geplaatst. Om het plaatje compleet te maken, hebben we ook de trap voorzien van stalen trapleuningen. De stalen deuren en de trapleuning creëren een eenheid die ook wordt doorgevoerd in de open haard en de donkere kleur van de kast. Al met al is het een prachtig eindresultaat!


Stalen taatsdeuren én schuifdeuren

In deze villa is er gekozen voor een combinatie van onze stalen taatsdeuren en de stalen schuifdeuren. Zowel de taats- als de schuifdeuren zijn voorzien van een hoekgreep (DRM-G3) en ons ranke profiel (DRM-P10). Hierdoor krijgen de deuren een elegante en luxe uitstraling, één die perfect past bij de strakke, moderne inrichting van deze villa. De deuren hebben een asymmetrische, maatwerk vlakverdeling.

FritsJurgens taatsmechanisme

De stalen taatsdeuren zijn voorzien van het FritsJurgens taatsmechanisme. Dit taatsmechanisme staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Omdat het draaimechanisme in de deur is geplaatst, zijn er geen grote aanpassingen in de vloer nodig. Het systeem is onderhoudsvrij. Het mag duidelijk zijn: het FritsJurgens taatsmechanisme is ontworpen om lang van te genieten!


Stalen trapleuningen

Om het plaatje in zijn geheel af te maken, hebben we ook de prachtige houten trap aangevuld met een stalen trapleuning. Net als de stalen deuren, is de trapleuning afgewerkt met een prachtige grafietzwarte fijnstructuur poedercoating (RAL 9011). De trapleuning vormt een mooi contrast met de witte muur en de stijlvolle, houten treden. Elegantie zit in de kleinste details!

Geïnspireerd geraakt?

U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Of kom langs in onze showroom, waar we u graag onze inspirerende stalen deuren laten zien.

Specificaties

Specificaties

Rank profiel

DRM-P10

Hoekgreep

DRM-G3

Taats

FritsJurgens