Stalen deuren in
bijzonder bedrijfspand Wenen

Ook in het buitenland zijn ze fan van onze stalen deuren. Zo zijn onze deuren nu ook in Oostenrijk te zien. Wij plaatsten afgelopen jaar een stel stalen deuren in dit prachtige bedrijfspand in het hart van Wenen. Het interieur van dit bedrijfspand is een mix van klassiek en modern, waarin onze stalen deuren een prominente plaats innemen. Iedereen die dit pand binnenkomt, treedt binnen via onze deuren. En daar zijn we enorm trots op! De foto’s zijn gemaakt door Rooms GmbH – Interior Design.

Het eerste wat de bezoekers van dit bedrijfspand zien, zijn onze dubbele stalen deuren met zijpaneel. De lijnen van de deuren staan in mooi contrast met de lijnen van de houten panelen die door de hele entree lopen. De ronde handgrepen komen terug in de ronde vormen van de muren, de belijning op de vloer en de balie. Ook de enkele stalen deur heeft een 5-vlaksverdeling en is voorzien van de ronde Osiris Hertman handgrepen. Beide deuren zijn taatsdeuren, voorzien van het FritsJurgens taatssysteem.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze betrouwbare stalen taatsdeuren? Of wilt u kennis maken met stalen schuifdeuren of stalen scharnierdeuren? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, waarin u onze stalen deuren kunt komen bewonderen. Plan eenvoudig een afspraak in via onze website of stel direct zelf de deuren samen.


Specificaties

Specificaties

Rank profiel

DRM-P10

Osiris Hertman

DRM-G4

Berlage

5-vlaks

Taats

FritsJurgens