Unieke stalen binnenpui en taatsdeuren in moderne woning

Zodra u deze moderne villa binnentreedt, ziet u de eerste set dubbele stalen taatsdeuren. Deze deuren scheiden de entreehal van de luxe keuken. Vanuit de keuken is er open zicht op de prachtige tuin en loopt u zo de woonkamer in. Als afscheiding tussen de bijkeuken en de keuken hebben we een enkele stalen taatsdeur geplaatst. Ook plaatsten we dubbele stalen deuren tussen de keuken en de speelkamer. Alle deuren zijn voorzien een Gropius vlakverdeling en de elegante verzonken greep.

De stalen wand tussen de werkkamer en speelkamer is het ultieme voorbeeld van hoe stalen deuren openheid creƫren, maar toch zorgen voor aparte ruimtes. De kamers staan met elkaar in verbinding via de boekenkast, de visgraatvloer en de kleuren op de muur. Om de ruimtes af te scheiden, is er een grote stalen binnenpui geplaatst met daarin twee taatsdeuren. Er is hierbij gekozen voor getint glas. De stalen pui sluit naadloos aan op de muur en is een prachtige aanvulling op het sfeervolle geheel.

Meer weten?

Heeft u ook verbouwplannen? Of bent u op zoek naar exclusieve stalen deuren op maat? Wij helpen u graag! De mogelijkheden van stalen deuren zijn onbeperkt. Kom gerust langs in onze showroom in Veenendaal, waarin u onze stalen deuren kunt bewonderen, of daag ons uit met een uniek idee.

Specificaties

Rank profiel

DRM-P10

Verborgen greep

DRM-G6

Gropius

6 vlaks asymmetrisch