Stalen deuren met leer

Stalen deuren met glas zijn prachtig. Ze laten veel licht door en geven een gevoel van ruimte. Maar soms zijn er ruimtes die u liever niet laat zien. Dat was het geval in deze sfeervolle woning in Katwijk. De bewoners wilden graag stalen deuren, maar de ruimtes in de hal en de badkamer moesten wel afgesloten worden.

Daarom is ervoor gekozen om één stalen deur met glas te plaatsen tussen de keuken en de hal. De andere ruimtes zijn afgesloten door de stalen deuren te voorzien van leer. Door te kiezen voor dezelfde vlakverdeling en handgreep, is er rust en eenheid gecreëerd.

Meer weten?

De stalen deuren met leer zijn voorzien van vol-nerf leer van waterbuffels. Dit leer is ontzettend sterk en daarom uitstekend geschikt voor stalen deuren. De karakteristieke markeringen en kleurschakeringen zijn kenmerkend voor dit type leer. Dit geeft de deuren een sfeervolle en authentieke uitstraling. Perfect in iedere ruimte! Met een lederen deurbekleding krijgt iedere deur nét een extra stukje luxe en exclusiviteit. Wilt u ook uw eigen stalen deuren samenstellen? Maak gebruik van onze offertetool of neem contact met ons op!

Specificaties

Rank profiel

DRM-P10

Osiris Hertman

DRM-G3

Dudok

4-vlaks