Stalen taatsdeuren
in Hoorn

Stalen deuren in Hoorn

In een prachtig landschap in de omgeving van Hoorn staat een luxe nieuwbouwvilla met een landelijk-modern karakter. In deze stijlvolle villa plaatsten wij 10 taatsdeuren. Het interieur van deze villa bestaat uit verschillende kamers die door onze stalen deuren en de doorlopende visgraatvloer één geheel worden. Tegelijkertijd kunnen de ruimtes nog wel afgesloten worden, waardoor er een knusse sfeer ontstaat. De foto’s zijn gemaakt door Jurrit van der Waal (The Art of Living magazine).

Kwaliteit en Vakmanschap

NOMAA | architectuur & interieur ontwierp deze villa met de uitgangspunten kwaliteit en vakmanschap. Iets wat perfect bij ons past, want dit is ook waar onze deuren om bekend staan! Door onze speciale productiemethode staat het glas in onze deuren altijd symmetrisch in het profiel en zijn er geen zichtbare lasnaden. De strakke poedercoating en het FritsJurgens taatsmechanisme maken van deze taatsdeuren een échte eyecatcher die garant staan voor kwaliteit. De deuren zijn vervaardigd uit ons ranke DRM-P10 profiel en openen middels een hoekgreep (DRM-G3).

Geïnspireerd geraakt?

Bij De Rooy kunt u zelf uw stalen deuren samenstellen. Geen standaard deuren, maar maatwerk, precies zoals u de deuren wilt. U heeft de keuze uit het type deur, de draaimechanismen, vlakverdelingen, profielen, kleur én deurbeslag. Creativiteit kent geen grenzen! Via onze stalen deuren tool stelt u zelf uw stalen deur samen. Ook kunt u langskomen in onze showroom om de deuren zelf te ervaren.

Specificaties

Specificaties

Rank profiel

DRM-P10

Hoekgreep

DRM-G3

Taats

FritsJurgens