Binnen met buiten verbinden
met De Rooy schuifdeuren

Wilt u ook met slecht weer een gevoel van vrijheid en het buitenleven ervaren? Dit project bewijst dat dat kan! Deze veranda met De Rooy schuifdeuren verbindt binnen met buiten, waardoor de klant op elk moment van de dag van het prachtige uitzicht kan genieten.


De Rooy schuifdeuren zijn een prachtige aanvulling op bijvoorbeeld veranda’s of ruimtes die aan de tuin grenzen. Maar ook binnen zijn schuifdeuren een echt stijlelement. En dat niet alleen, het bespaart ook nog eens ruimte!

Dit landelijke huis heeft een tuin die meteen de aandacht trekt. Met onze schuifdeuren wordt de ruimte wel afgesloten, maar blijft de klant altijd zicht houden op de prachtige tuin. Over een gevoel van vrijheid gesproken! Door het soft close systeem sluiten de deuren geleidelijk en geluidloos. Bij dit project is er gekozen voor de kleur RAL 9005 fijnstructuur en de DRM-G3 hoekgreep.

Meer weten?

De vlakverdeling die toegepast is bij de schuifdeuren is uniek. Bij ons is alles mogelijk! Welke verdeling u ook wenst, wij denken graag met u mee. Wilt u ook uw eigen stalen deuren samenstellen? Maak gebruik van onze offertetool of neem contact met ons op!


Specificaties

Specificaties

Rank profiel

DRM-P10

Hoekgreep

DRM-G3

Maatwerk

3-vlaks